FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist  RegisterRegister  ProfileProfile Log in to check your private messagesP.M. Log inLog in
nike air max 1 ultra flyknit grå

 
Post new topic   Reply to topic    OFNA Nitro Talk Back Forum Forum Index -> Off-Road Lounge
View previous topic :: View next topic  

Author Message
wafdfrgtdhyJoined: 21 Nov 2017
Posts: 3

PostPosted: Tue Nov 21, 2017 6:14 pm    Post subject: nike air max 1 ultra flyknit grå Reply with quoteLedande upp till Nike Air Max Day den 26 mars hedrar Swoosh-märket den legendariska skoen med en serie utgåvor från sin 30-årsjubileumssamling. Lägg till fanfaren är den senaste versionen av nike air max 1 ultra flyknit vit. Det är rätt, Air Max Flyknit-familjen blev bara större och friskare med ingången till den nya hybriden som markerar alla lådor av en stor atletisk mötes-estetisk sko.

Den senaste iterationen av Air Max 1 stiger i räckvidd denna säsong med en NikeLab-utgåva av den nya nike air max 1 ultra flyknit oreo. Det är svårt att skildra ändringen, men Airknit-iterationen av Air Max 1 har introducerats i en ny premiumkonstruktion förra veckan. Ut i fjol under Air Max Day, är Air Max 1 Flyknit idag lite omarbetad tack vare en full-nubuck mudguard istället för den klassiska plastpanelen. Paret är för tillfället infört i en ren multicolor övre med några blå och lila accenter som är förknippad med en svart krage.

1987: s berömda röda och vita utgåva från Nike gav oss alla riktigt eyeful när den först steg på scenen. nike air max 1 ultra flyknit grå var den första skon som hade en synlig luftenhet, en genomskinlig bubbla där man faktiskt kunde bevittna tekniken på jobbet. "Air" hade varit närvarande i mellansolen av flera av Nikes utgåvor under åren tidigare (särskilt introducerad i Tailwind 1978) men det var första gången du kunde uppleva det med egna ögon. Berättelsen går ut på att designern Tinker Hatfield inspirerade från det excentriska Center Pompidou i Paris, där den tydliga arkitekturen gjorde det möjligt för dig att se det kulturella resmålets inre arbete. Hans arkitektoniska förflutna chimed med denna idé, och den estetiska av Air Max 1 föddes.

Efter en exklusiv utgåva för att välja NikeLab-platser på Air Max Day, kommer Arthur Huang x nike air max 1 ultra flyknit svart att släppas över hela världen i morgon den 13 april. Utrustad i ett Triple Black-färgschema. Denna Nike Air Max 1 har en premium lätt och andningsbar Flyknit övre med läderfodral, premium läder midfootbur och en hållbar skumbudsåse. Att slutföra skon är en plast shoebox utformad av Arthur Huang, som du kan bära som en ryggsäck också.

http://www.shoesmarkse.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OFNA Nitro Talk Back Forum Forum Index -> Off-Road Lounge All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
ofna nitro talk back