FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist  RegisterRegister  ProfileProfile Log in to check your private messagesP.M. Log inLog in
nike air huarache sverige

 
Post new topic   Reply to topic    OFNA Nitro Talk Back Forum Forum Index -> Jammin 1:10 Electric SC
View previous topic :: View next topic  

Author Message
FannyMartinuJoined: 08 Jun 2017
Posts: 4

PostPosted: Thu Jun 08, 2017 11:37 pm    Post subject: nike air huarache sverige Reply with quote

Har nike air max invigor herr det varit skorna? Den nyaste Nike VaporFly 4% gör verkligen ett starkt fall för sig själv, eftersom den nya snabbaste löpskonan på planeten efter att ha blivit utrustad helt enkelt med 5 av de sex bästa män och kvinnorna efter 2017 Boston Marathon. Nike-idrottsmän Geoffrey Kirui, Galen Rupp och Suguru Osako hade tagit första, andra och 3: e i mänens elitindustri, medan Edna Kiplagat och Jordan Hasay slutade 1: a respektive 3: e respektive i kvinnornas lopp - alla med ramar av VaporFly 4% . Den speciella skoen har Nikes fina ZoomX mellansula för lätt och lyhörd dämpning, nike air max invigor dam vilket stöds av en koldioxidplatta med full längd som är utformad för att minimera vitalitetsförlust under tåskurvan utan att öka arbetet från din kalvsmuskel under ditt steg. Nike hävdar att den imponerande designen kan göra löpare runt 4% effektivare än sin speciella tidigare snabbaste marathon boot.

När nike air max invigor vit Nike inledde en djärv plan för att bryta ett par timmar i maratonnäringen, satte verksamheten sina stora tillgångar mot träning av tre superstudenter, vilket visade ett perfekt program med ideala förhållanden och utvecklar också fint uppdaterat skor med Innovativa nya system. De helt anpassade skorna eller stövlarna (kallad Zoom Vaporfly Elite) presenterades för under-två-ansträngningen i vår på nytt omtalt om en sko kan ge en löpare en olaglig fördel. Kommer det? Rättvisan är fortfarande ute, men verksamheten tillämpar några av FoU-lösningarna från elite "concept car" -skor till ett par massmarknadsmodeller, så att du kan följa en snabbare prestanda hos din personliga. Zoom Vaporfly 4% ($ 250) är konstruerad för att få dig att komma från början till slut med mindre vitalitet med hjälp av lättvikt, fjädrande polyuretanskum och en hård kolfiberskiva. (En andra konsumentdesign, Zoom Fly, med en annan skum och kolinfiltrerad nylonplatta kostar $ 150.) Vid Runner's Planet Shoe Lab analyserade vi Zoom Vaporfly 4% på en tidigare NCAA Split 1-runner som producerade medborgare I 10 000 meter, med hastigheter upp till 2:17 marathon takt.

Ett nike air huarache sverige tunt lager av finmaskad mesh hjälper till att hålla ner tyngden (en mans storlek 10 väger ca 6,9 ounces). Det saknar typiska förstärkningar som överlägg och en högklackräknare, istället förlitar sig i tunna vadderade plåster och suger också in material för att kunna fästa foten för den mjuka plattformen. Smörgås i midsolen skum är en extremt fast kolfiberplatta som fungerar från häl till botten. Kritiker hävdar att det kan ge en fjäderliknande effekt och borde bli olaglig för användning i konkurrensnivåer. Men kolfiberplattor används redan i löparskor i årtionden för att ge styvhet. Våra laboratorietester visar att denna platta expanderar pushoff genom spetsarna i tårna, vilket begränsar hur mycket tårna kan böja, en vanlig orsak till energiförlust. Hemplattan är böjd för att kompensera i denna styvhet och för att ge en lätt åktur. För att springa fort måste du hålla dig cool. Den fina meshöversidan är täppt ihop med stora hål över tassarna och längs sidan i skon för att effektivt minska värmen.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    OFNA Nitro Talk Back Forum Forum Index -> Jammin 1:10 Electric SC All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
ofna nitro talk back